Welkom

22 augustus 2018 Natascha Tamarit 0 Comments

It’s HERE!!! Luister onze EP op je favourite muziek stream dienst

Spotify:   Kingdom of the Sleazy Bitch and her Bastard Son

Apple Music:  Kingdom of the Sleazy Bitch and her Bastard Son

Deezer:  Kingdom of the Sleazy Bitch and her Bastard Son

The Lost Noise is een female fronted rockband, die nummers schrijven in hun eigen oefenruimte gelokaliseerd in een donkere oude koelcel. Als het de band te duister begint te worden gooien ze de deur open en genieten ze van het weidse uitzicht over weilanden, bossen en boerderijen. Dit maakt dat de liedjes die ze samen schrijven soms rocken als een malle, maar soms ook tot rustige ballads worden geëvolueerd.

De band bestaat uit zangeres Natascha die ook basgitaar speelt, waarmee zij samen met Jelmer op drums de groovende basis legt en gelijktijdig melodieuze zanglijnen zingt. Gitarist David voorziet de sound van behalve slag gitaar ook van wat tierelantijntjes middels syntheziser, theremin en samples. Nick is het laatste lid die door middel van zijn stevige slaggitaar en achtergrondzang de The Lost Noise compleet maakt.

Dit kwartet maakt samen The Lost Noise rockend en dynamisch.

Natascha
David
Jelmer
Nick

Leave a Reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *