Natascha

 

Natascha, zangeres / basiste uit Heemskerk.

Hey! Ik ben Natascha en ben 32 jaar. In de band ben ik de zangeres/bassiste. The Lost Noise ben ik in 2009 binnengekomen als zangeres. Later pakte ik er ook een gitaar bij en na een paar bandwisselingen heb ik de bas er maar bij gepakt. Zo konden we lekker blijven oefenen.

Dat ik een aantal instrumenten speel is niet gek, ik kom een een muzikaal gezin waar veel gitaar en piano gespeeld werd. Hiernaast werd er ook veel gezongen.
Ik schreef al op jonge leeftijd vaak gedichten in het Nederlands, maar ook al in het Engels. Later ging ik af en toe mee naar jam avonden in een lokale kroeg. Veel vrienden van mij zijn ook muzikant en/of zitten in bandjes. Zo heeft een vriendin mij over de streep getrokken om tweede stem te zingen. Jawel door een microfoon voor live publiek. DOODENG.
Ik zag hoeveel plezier vrienden hadden van in bands spelen en bij mij begon het toch ook wel te kriebelen. Ik ging opzoek en kwam via muzikantenbank terecht bij een advertentie van The Lost Noise. Hier vond ik na mijn eerste auditie al snel mijn plek bij de jongens. And here we are ๐Ÿ™‚

Wat voegt ik toe aan de band?

Als zangeres rust mij ook de taak om met de juiste zanglijnen te komen en dat het verhaal goed overkomt bij het publiek. Het gaat niet altijd even makkelijk. Toch hebben we inmiddels al een behoorlijke lijst me nummers opgebouwd. Dit omdat ik ook best wat instrumenten kan spelen ik ook makkelijker kan meedenken tijdens het jammen. Dit komt ons ook ten goede bij het in elkaar zetten van nieuwe nummers. Soms pak ik dan ook nog wel de synthesizer er bij! Just for the fun of it.

Wat voegt de band toe aan mij?

Voor mij is de band echt een uitlaatklep. Veel teksten werden geschreven vanuit emoties. Nu schrijf ik niet meer alleen de teksten. David en Nick helpen me hier graag bij. Door muzikaal bezig te zijn, (of het nu zingen of gitaar/basgitaar spelen is) voel ik me gewoonweg beter. Ik zal de band geen therapie noemen maar komt in de buurt ๐Ÿ˜‰

Mijn favoriete songs

Momenteel luister ik veel naar Linkin Park. Vooral de nummers: Given Up en One More Light raken me. Voor de vrolijkere momenten luister ik naar Blink 128 en dan naar bijna alle albums. Mijn lievelings nummer van The Lost Noise is denk ik wel Kingdom. Het is het aller eerste nummer die ik schreef voor The Lost Noise en heb hier ook โ€œauditieโ€ mee gedaan. Toen klonk ie alleen nog veel ruwer dan nu.